Xac Hero Klein 2

Infoavond 5 feb

Canyoning, de fantastische sport met vele facetten in een uniek bergdecor

 Ben je ook gebeten door canyoning of net benieuwd wat deze prachtige natuursport te bieden heeft? Zin om actie te ondernemen en jezelf op te leiden tot een zelfstandige canyoneer?

Of wil je graag je technieken verbeteren en je niveau omhoog halen?

 Kom dan zeker eens een kijkje nemen op de info avond over het nieuw opleidingsseizoen. De info avond is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een Canyoning opleiding en voor wie meer wil weten over onze club X-Academy in het algemeen.

 Dit jaar komen we met iets nieuws!

Altijd al eens alle afdalers naast elkaar willen leggen? Of die discussie verder zetten over welke rugzak en schoen nu voor bepaalde omstandigheden het best zijn? Canyonzone biedt ons de uitgelezen kans om een groot gamma aan canyoning materiaal te komen testen vanaf 13u.

 Na de voorstelling is er een gratis winter BBQ voorzien. Daar kan je nog even napraten, iets eten en een glaasje drinken. Voor de voorstelling en/of BBQ moet je je inschrijven via onderstaand formulier voor woensdag 2 februari 2022.

X-Academy vzw is een canyoning club (onder de Klim- en Bergsportfederatie) die zowel beginners als meer gevorderde canyoneers verenigd. Elk jaar worden binnen de club meerdere opleidingen gegeven door onze eigen instructeurs die vanuit hun passie de kennis doorgeven die je nodig hebt om veilig canyons te kunnen afdalen.


AGENDA

  • 13u: Canyoning materiaal try out
  • 17u: Info avond
  • 19u: winter BBQ (gratis, inschrijven verplicht)

LOCATIE

Techniekhal X-Academy
Kerhofstraat 511
2850 Boom

DATUM

zaterdag 5 februari

INSCHRIJVEN

Onze nieuwsbrief