Xac Hero Klein 2

Infoavond 24 feb 2024

Welkom in de wondere wereld van Canyoning

Canyoning, een fantastische sport met vele facetten in een uniek bergdecor.

 Ben je ook gebeten door canyoning of net benieuwd wat deze prachtige natuursport te bieden heeft? Zin om actie te ondernemen en jezelf op te leiden tot een zelfstandige canyoneer?

Of wil je graag je technieken verbeteren en je niveau omhoog halen?

 Kom dan zeker eens een kijkje nemen op de info avond over het nieuw opleidingsseizoen. De info avond is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een Canyoning opleiding en voor wie meer wil weten over onze club X-Academy in het algemeen.

Materiaal-tryout!

Altijd al eens alle soorten afdalers naast elkaar willen leggen? Of die discussie verder zetten over welke rugzak en schoen nu voor bepaalde omstandigheden het best zijn? Canyonzone biedt ons de uitgelezen kans om een groot gamma aan canyoning materiaal te komen testen vanaf 16u30.

 Na de voorstelling is er een gratis winter BBQ voorzien. Daar kan je nog even napraten, iets eten en een glaasje drinken. Voor de voorstelling en/of BBQ moet je je inschrijven via onderstaand formulier voor woensdag 21 februari 2024.

X-Academy vzw is een canyoning club (onder de Klim- en Bergsportfederatie) die zowel beginners als meer gevorderde canyoneers verenigd. Elk jaar worden binnen de club meerdere opleidingen gegeven door onze eigen instructeurs die vanuit hun passie de kennis doorgeven die je nodig hebt om veilig canyons te kunnen afdalen. Ook organiseren we canyoningtreffens, waar reeds ervaren canyoneers elkaar kunnen ontmoeten en onze sport kunnen uitoefenen.


AGENDA

  • 16u30: Canyoning materiaal try out
  • 18u30u: Info avond
  • 19u30: winter BBQ (gratis, inschrijven verplicht)

LOCATIE

Techniekhal X-Academy
Kerhofstraat 511
2850 Boom

DATUM

zaterdag 24 februari 2024

INSCHRIJVEN via deze link

Onze nieuwsbrief

Boek je canyon avontuur