Xac Hero Klein 3

Canyon treffen Ordesa

Ontdek de mooiste canyons in de Spaanse Pyreneeën

Deze regio heeft ongelooflijk veel mooie canyons te bieden die perfect te doen zijn in september. De combinatie van technische en super speelse canyons zorgen ervoor dat dit de perfecte regio is om te canyoningen. September is ook de ideale moment want het is nog mooi weer en het is weer rustig in de tijdens de zomermaanden soms overbevolkte canyons.

€280

LOCATIE

Camping Valle Anisclo

Ctra. Añisclo km. 2, 22363 Puyarruego

TOELATINGSVOORWAARDEN

  • Deelnemer heeft minimum een canyoneer rope 2 diploma of gelijkaardig canyondiploma
    • Uitzonderlijk kunnen er ook mensen met een canyoneer rope 1 deelnemen als die samen met iemand van minimum niveau Rope 2 meekomen
  •  De deelnemer is lid van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF)


DATUM

11-18 september

KOSTPRIJS

€280

INBEGREPEN

Verblijf (7n), verblijfstax, Vol pension (startend met avondmaal op zaterdag van aankomst t.e.m. ontbijt op de volgende zaterdag), logistieke ondersteuning

ZELF TE VOORZIEN 

tent, canyoning materiaal & touwen, transport (h/t en ter plaatse)

CORONA CARE

Wij zorgen ervoor dat alles ter plaatse op een veilige manier kan georganiseerd worden. Maar moest het treffen niet kunnen doorgaan door een reglementering in België of ter plaatse zijn er 2 mogelijkheden:

Het inschrijvingsgeld wordt integraal terugbetaald of Je kiest ervoor om het inschrijvingsgeld om te zetten in opleidingscredit die je dan kan gebruiken om in te schrijven voor een treffen of opleiding op een later moment.

Onze nieuwsbrief