Xac Hero Klein 3

Canyon treffen Ordesa

Ontdek de mooiste canyons in de Spaanse Pyreneeën

Deze regio heeft ongelooflijk veel mooie canyons te bieden die perfect te doen zijn in mei. De combinatie van technische en super speelse canyons zorgen ervoor dat dit de perfecte regio is voor de sport. Mei is een prachtige maand om te gaan canyoningen in de regio. De gekende canyons kan je nu met wat meer water doen en andere canyons die tijdens de zomermaanden heel weinig water hebben of zelfs droog zijn hebben nu juist voldoende water. Op deze moment van het jaar is het nog rustig in de tijdens de zomermaanden soms overbevolkte canyons.

€300

LOCATIE

Camping Valle Anisclo

Ctra. Añisclo km. 2, 22363 Puyarruego

Ainsa-Sobrarbe, Spanje

TOELATINGSVOORWAARDEN

  • Deelnemer heeft minimum een canyoneer rope 2 diploma of gelijkaardig canyondiploma
    • Uitzonderlijk kunnen er ook mensen met een canyoneer rope 1 deelnemen als die samen met iemand van minimum niveau Rope 2 meekomen
  •  De deelnemer is lid van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF)


DATUM

21-28 mei

KOSTPRIJS

€300

INBEGREPEN

Verblijf (7n), verblijfstax, Vol pension (startend met avondmaal op zaterdag van aankomst t.e.m. ontbijt op de volgende zaterdag), logistieke ondersteuning

ZELF TE VOORZIEN 

tent, canyoning materiaal & touwen, transport (h/t en ter plaatse)

CORONA CARE

Wij zorgen ervoor dat alles ter plaatse op een veilige manier kan georganiseerd worden. Maar moest het treffen niet kunnen doorgaan door een reglementering in België of ter plaatse zijn er 2 mogelijkheden:

Het inschrijvingsgeld wordt integraal terugbetaald of Je kiest ervoor om het inschrijvingsgeld om te zetten in opleidingscredit die je dan kan gebruiken om in te schrijven voor een treffen of opleiding op een later moment.

Onze nieuwsbrief