Xac Hero Klein 3

Canyon treffen Ordesa (geannuleerd)

Kom mee met ons groot openingstreffen in de Spaanse Pyreneeën

Geannuleerd

Na vele jaren in de Alpes-Maritimes trekken we dit jaar naar de Spaanse Pyreneeën voor ons openingstreffen. Deze regio heeft ook in het voorjaar veel te bieden voor ons canyoneers. Canyons die in de zomer droog zijn of weinig water hebben zijn nu juist perfect. De ideale moment om de klassiekers met meer water te doen of juist ongekende parels af te dalen. Kortom een must do voor elke canyoneer.

€280

LOCATIE

Camping Valle Anisclo

Ctra. Añisclo km. 2, 22363 Puyarruego

TOELATINGSVOORWAARDEN

  • Deelnemer heeft minimum een canyoneer rope 2 diploma of gelijkaardig canyondiploma
    • Uitzonderlijk kunnen er ook mensen met een canyoneer rope 1 deelnemen als die samen met iemand van minimum niveau Rope 2 meekomen
  •  De deelnemer is lid van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF)


DATUM

10 tot 17 april

KOSTPRIJS

€280

INBEGREPEN

Verblijf (7n), verblijfstax, Vol pension (startend met avondmaal op zaterdag van aankomst t.e.m. ontbijt op de volgende zaterdag), logistieke ondersteuning

ZELF TE VOORZIEN 

tent, canyoning materiaal & touwen, transport (h/t en ter plaatse)

CORONA CARE

Wij zorgen ervoor dat alles ter plaatse op een veilige manier kan georganiseerd worden. Maar moest het treffen niet kunnen doorgaan door een reglementering in België of ter plaatse zijn er 2 mogelijkheden:

Het inschrijvingsgeld wordt integraal terugbetaald of Je kiest ervoor om het inschrijvingsgeld om te zetten in opleidingscredit die je dan kan gebruiken om in te schrijven voor een treffen of opleiding op een later moment.

Onze nieuwsbrief