Xac Hero Klein 22

Canyon treffen Trentino

Ontdek de mooiste canyons van de Italiaanse alpen.

Vanuit ons basecamp op de gezellige camping Casavecchia verkennen we de mooiste canyons van de regio. Met de canyons Rio Nero en Palvico hebben we al enkele ongelooflijke klassiekers op nog geen 10 minuten van de camping. Maar er zijn nog zoveel meer top canyons in de buurt om af te dalen. Erna kunnen we nagenieten aan het kampvuur.

€325

LOCATIE

Camping Albergo Casavecchia

Via G. Marconi, 11

38067 Tiarno Di Sopra, Italië

TOELATINGSVOORWAARDEN

  • Deelnemer heeft minimum een canyoneer rope 2 diploma of gelijkaardig canyondiploma
    • Uitzonderlijk kunnen er ook mensen met een canyoneer rope 1 deelnemen als die samen met iemand van minimum niveau Rope 2 meekomen
  •  De deelnemer is lid van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF)


DATUM

27 augustus - 3 september

KOSTPRIJS

€325

INBEGREPEN

Verblijf (7n), verblijfstax, Vol pension (startend met avondmaal op zaterdag van aankomst t.e.m. ontbijt op de volgende zaterdag), logistieke ondersteuning

ZELF TE VOORZIEN 

tent, canyoning materiaal & touwen, transport (h/t en ter plaatse)

CORONA CARE

Wij zorgen ervoor dat alles ter plaatse op een veilige manier kan georganiseerd worden. Maar moest het treffen niet kunnen doorgaan door een reglementering in België of ter plaatse zijn er 2 mogelijkheden:

Het inschrijvingsgeld wordt integraal terugbetaald of Je kiest ervoor om het inschrijvingsgeld om te zetten in opleidingscredit die je dan kan gebruiken om in te schrijven voor een treffen of opleiding op een later moment.

Onze nieuwsbrief