13 Hero Klein

Canyon treffen Jura

Ontdek de mooiste canyons van de Franse Jura

Traditioneel sluiten we het canyoning seizoen af met een kort treffen in de Franse Jura. Een gezellige gîte middenin de Jura gebruiken we als basecamp. Van daaruit zijn we snel bij enkele toppers van de regio. Tijdens deze 4-daagse gaan we nog eens volop genieten van de canyons voordat we in winterslaap gaan!

€200

LOCATIE

Gîte Le Marlaya

Lieu-dît Le Gouillat

39260 Charchilla

Haut-Jura – France

TOELATINGSVOORWAARDEN

  • Deelnemer heeft minimum een canyoneer rope 2 diploma of gelijkaardig canyondiploma
    • Uitzonderlijk kunnen er ook mensen met een canyoneer rope 1 deelnemen als die samen met iemand van minimum niveau Rope 2 meekomen
  •  De deelnemer is lid van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF)


DATUM

30/10 - 2/11

KOSTPRIJS

€200

INBEGREPEN

Verblijf (3n), verblijfstax, Vol pension (startend met avondmaal op zaterdag van aankomst t.e.m. lunch op dinsdag), logistieke ondersteuning

ZELF TE VOORZIEN 

canyoning materiaal & touwen, transport (h/t en ter plaatse)

CORONA CARE

Wij zorgen ervoor dat alles ter plaatse op een veilige manier kan georganiseerd worden. Maar moest het treffen niet kunnen doorgaan door een reglementering in België of ter plaatse zijn er 2 mogelijkheden:

Het inschrijvingsgeld wordt integraal terugbetaald of Je kiest ervoor om het inschrijvingsgeld om te zetten in opleidingscredit die je dan kan gebruiken om in te schrijven voor een treffen of opleiding op een later moment.

Onze nieuwsbrief