home
Canyoning Instructor Canyoning Rescue canyoning lesgeven Canyoning Aquatic

INFO AVOND 2017

De info avond is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een Canyoning opleiding en voor wie meer wil weten over de X-Academy in het algemeen.

Het eerste deel van de voorstelling wordt gewijd aan de verschillende opleidingen. Enerzijds wordt de leerlijn van de Canyoneer voorgesteld en zijn bijhorende opleidingen. Anderzijds wordt er dieper ingegaan op de leerlijn van de gids met de opleidingsonderdelen die daarbij horen. Tijdens de voorstelling krijg je meer praktsiche info over de stages en de advanced programmas.

In het tweede deel geven we een uiteenzetting over de Canyoning expeditie die we met ons team volbracht hebben in het midden van de Indische Himalaya, Manali in het najaar van 2016. we vertellen over de voorbereiding en het effectieve verloop van de expeditie aan de hand van foto's en films.

Na de voorstelling is er een gratis winter BBQ voorzien, daar kan je nog even napraten, iets eten en een glaasje drinken. Voor de voorstelling en/of BBQ moet je je inschrijven voor woensdag 1 februari.

LOCATIE

  • Kantoor X-Academy
  • Kerhofstraat 511
  • 2850 Boom

DATUM

zaterdag 4 februari 2017 om 17u, BBQ start om 19u30

INSCHRIJVEN